Partners van Compozer | Compozer

Krachtige partners
creëren online succes

Onze partners implementeren Compozer bij klanten met als doel hen online in hun kracht te zetten. Zij kennen de in’s en out’s van Compozer en helpen  met het uitdenken van de structuur, de content (tekst en beeld) en een eventuele gebruikers training. Ook helpen ze graag met de continuteit, updates en verhogen van de vindbaarheid.

Wil je ook partner worden van Compozer en je klanten ontzorgen met hun website? Maak je geen zorgen meer om de techniek, maar kies Compozer en bouw professionele websites voor je klanten in één week! Neem vandaag nog contact op.

 

Winnen doe je samen.

Onze specialisten helpen graag

Kom je er even niet uit: er is altijd ruimte voor ondersteuning door specialisten van Compozer. Daarmee is professionaliteit geborgd.

Jouw merk staat centraal

Omdat Compozer is ontstaan onder de vleugels van Spankracht Ontwerpers is er altijd aandacht voor een consistente merkbeleving.

We gaan voor flexibiliteit

Het blokken-systeem maakt het makkelijk om content toe te voegen of te verwijderen. En het heeft meteen de juiste uitstraling.

We ontwikkelen door

Compozer is een snelgroeiend product. Elk kwartaal komen er wel nieuwe functionaliteiten bij. Met WordPress als basis kan er snel ontwikkeld worden.

Partner worden? Kom eens langs voor een kennismaking.

We laten je graag zien hoe Compozer jouw klanten helpt online succesvol te zijn en jou (technisch) ontzorgt.
Neem contact op voor een afspraak of plan een gratis online demo in.
Contact