Portfolio: deze websites kan je maken met Compozer

Portfolio

Veel ambitieuze ondernemers kiezen voor Compozer. Wat wil je, Compozer is een perfect antwoord wanneer je een moderne website nodig hebt en snel online wilt.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit diverse branches. Je ziet het: Compozer is multi-inzetbaar. Een veelzijdig product voor succesvolle ondernemingen.

Compozer Branded

Portwise

Portwise is een wereldwijd toonaangevend advies- en simulatiebureau voor terminallogistiek. Zij geloven in de waarde van een verbonden wereld waar logistiek een belangrijke factor is en blijft voor welzijn en welvaart wereldwijd.

Bekijk de website

Compozer Easy

Dstiny

De expertise en passie van Dstiny ligt bij de ontwikkeling en implementatie van slimme zorgprocessen en effectieve bedrijfsvoering van ziekenhuizen. Zo dragen zij bij aan toegankelijke, betaalbare zorg en werkplezier van zorgprofessionals.

Bekijk de website

Compozer Easy

Ceremonies

Ceremonies is de website van Matthea van den Berg. Een betrokken en hartelijke spreker. Een ‘vragensteller’ met aandacht voor het verhaal. Creatief en kleurrijk voor de mooiste ceremonie.

Bekijk de website

Compozer Easy

e-Inspectie

e-Inspectie is gespecialiseerd in de inspectie van elektrische installaties. Als ambitieuze startup kiest e-Inspectie voor Compozer. Zo wordt de website in 1 dag opgebouwd en kan de marketingcampagne snel van start.

Bekijk de website
de website van e-Inspectie is gebouwd in Compozer

Compozer Easy

PPRC

PPRC is een sociale onderneming gericht op het ontwikkelen en verspreiden van kennis over inkopen in de publieke sector. Ze combineren wetenschappelijk onderzoek met praktijkgericht onderzoek en advies. De inhoud van hun publicaties is eenvoudig terug te vinden op de website.

Bekijk de website
PPRC Compozer website

Compozer Easy

Spankracht Foundation

Spankracht Foundation is ontstaan bij de start van Spankracht Ontwerpers in 2008. Als ontwerpers zijn we dagelijks bezig met het ontwerp van logo tot UX-design. Van wat we ontvangen willen we ook iets doorgeven. Via de Spankracht Foundation. Om onze activiteiten een gezicht te geven maken we gebruik van Compozer. Eenvoudig in gebruik.

Bekijk de website

Compozer Easy

Laundry Dashboard

De website van Laundry Dashboard is gebouwd met Compozer Branded. Zij hebben de extra functionaliteit "luxe formulier" toegevoegd aan het pakket. Op deze manier kunnen zij meer informatie vragen van de klanten om een demo te kunnen bieden.

Bekijk de website
Laundy Dashboard Compozer website

Compozer Easy

Wild Foundation

Deze website voor Wild Foundation is opgebouwd aan de hand van het Compozer Basic pakket. Door gebruik te maken van de optionele betaalmodule is het voor betrokken bezoekers mogelijk om een donatie achter te laten. Voor geïnteresseerden is het programma deze christelijke radiozender in de Randstad nu ook online te raadplegen.

Bekijk de website

Compozer Easy

Blush Creative

Marilène is een jonge en ambitieuze fotograaf. Omdat haar opdrachtgevers graag met eigen ogen willen zien wat er mogelijk is heeft Marilène een uitgebreide website ingericht. Bezoekers krijgen een duidelijk beeld van het productaanbod.

Bekijk de website

Compozer Easy

Lunterse bosbad

In het Lunterse bos bevindt zich het mooiste bosbad van Midden Nederland. Dit prachtige zwembad heeft sinds kort ook de prachtige website die het verdient. De site geeft een compleet beeld van de verschillende baden en recreatiemogelijkheden. Uiteraard is er een duidelijk overzicht met prijzen en openingstijden.

Bekijk de website

Compozer Easy

Symbioo

Symbioo is een IT-organisatie die u helpt processen te optimaliseren en vervolgens de ondersteunende applicaties te ontwikkelen. Een bedrijf dat het voordeel van low-code platforms goed begrijpt. Compozer was een logische keuze. Snel van start met een mooi resultaat. Met vooral veel waardering voor de standaard methoden om lekker zelf aan de site door te bouwen.

Bekijk de website

Compozer Easy

Outlook Insight

Slim werken geeft rust. In enkele online trainingssessies brengt Ruben je een verbazend effectieve werkwijze bij. Deze filosofie sluit naadloos aan bij Compozer. Met een klein stukje maatwerk is het voor bezoekers mogelijk om direct te starten met hun cursus. De inschrijving en betaling verlopen automatisch. Een Outlook workflow verzorgt de planning.

Bekijk de website

Compozer Easy

Eben Haëzerschool

De Eben-Haëzerschool is een reformatorische basisschool in Rhenen. Dagelijks krijgen hier meer dan 350 kinderen les. De nieuwe website voorziet in de informatiebehoefte van jonge ouders die zich oriënteren op een school voor hun jonge kind.

Bekijk de website

Compozer Easy

SKDD

Kinderopvang SKDD biedt kinderopvang in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg. Ouders van toekomstige bezoekers vinden eenvoudig de weg naar de 23 vestigingen. Verder is er uitgebreide informatie over activiteiten, tarieven en is er een uitgebreide FAQ sectie.

Bekijk de website
Compozer website voor SKDD kinderopvang

Compozer geeft ons de mogelijkheden die we met een veel duurdere website niet eens hadden.

Delia van den Brandhof - Pannenkoekenhuis Schaffelaar