Portfolio: deze websites zijn gemaakt met Compozer CMS

Portfolio

Veel ambitieuze ondernemers kiezen voor Compozer. Wat wil je, Compozer is een perfect antwoord wanneer je een moderne website nodig hebt en snel online wilt.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit diverse branches. Je ziet het: Compozer is multi-inzetbaar. Een veelzijdig product voor succesvolle ondernemingen.

Compozer Silver

Dieleman Schipper

Na een rebrandingstraject met Spankracht was een nieuwe website een logisch vervolgstap voor Dielman Schipper. Een groter accountantskantoor heb je niet nodig. Met ruim 20 medewerkers mag je hen een klein kantoor noemen. De vraag is alleen of jij als ondernemer méér nodig hebt. Tien tegen één dat de accountants, fiscalisten en salarisspecialisten van Dieleman Schipper jouw vragen kunnen beantwoorden.

Bekijk de website

Compozer Silver

Enius

Benut de dynamiek van duurzame energie. Volledig. Dat is Enius. Door implementatie van slimme sturingstechnologie speel je automatisch in op de marktdynamiek en beheer je onbalanskosten effectief. Door data, technologie en kennis van de energiemarkt te combineren, optimaliseert Enius de prestaties van windturbines, zonneparken en opslagsystemen.

Bekijk de website

Compozer Silver

VX Company

De professionals van VX Company integreren databronnen en analyseren en transformeren data tot informatie voor besluitvorming, aansturing en verbetering van organisaties. Hiervoor gebruiken zij o.a. Microsoft en Oracle technologie. VX Company Data Integration & Analytics is een dochter van VX Company Group.

Bekijk de website

Compozer Gold

Portwise

Portwise is een wereldwijd toonaangevend advies- en simulatiebureau voor terminallogistiek. Zij geloven in de waarde van een verbonden wereld waar logistiek een belangrijke factor is en blijft voor welzijn en welvaart wereldwijd.

Bekijk de website
Portwise website

Compozer Silver

Dstiny

De expertise en passie van Dstiny ligt bij de ontwikkeling en implementatie van slimme zorgprocessen en effectieve bedrijfsvoering van ziekenhuizen. Zo dragen zij bij aan toegankelijke, betaalbare zorg en werkplezier van zorgprofessionals.

Bekijk de website
Dstiny website

Compozer Silver

Rien Krol

Rien Krol communicatie helpt bedrijven met hun unieke verhaal en dat te vertellen. In tekst, kleur en beeld. Benieuwd hoe hij dat doet? Dat vertelt hij op zijn eigen Compozer website!

Bekijk de website

Compozer Silver

Ceremonies

Ceremonies is de website van Matthea van den Berg. Een betrokken en hartelijke spreker. Een ‘vragensteller’ met aandacht voor het verhaal. Creatief en kleurrijk voor de mooiste ceremonie.

Bekijk de website
Ceremonies website

Compozer Silver

e-Inspectie

e-Inspectie is gespecialiseerd in de inspectie van elektrische installaties. Als ambitieuze startup kiest e-Inspectie voor Compozer. Zo wordt de website in 1 dag opgebouwd en kan de marketingcampagne snel van start.

Bekijk de website
e-Inspectie website

Compozer Silver

PPRC

PPRC is een sociale onderneming gericht op het ontwikkelen en verspreiden van kennis over inkopen in de publieke sector. Ze combineren wetenschappelijk onderzoek met praktijkgericht onderzoek en advies. De inhoud van hun publicaties is eenvoudig terug te vinden op de website.

Bekijk de website
PPRC Compozer website

Compozer Silver

Spankracht Foundation

Spankracht Foundation is ontstaan bij de start van Spankracht Ontwerpers in 2008. Als ontwerpers zijn we dagelijks bezig met het ontwerp van logo tot UX-design. Van wat we ontvangen willen we ook iets doorgeven. Via de Spankracht Foundation. Om onze activiteiten een gezicht te geven maken we gebruik van Compozer. Eenvoudig in gebruik.

Bekijk de website
Spankracht Foundation website

Compozer Silver

Energietechniek Barneveld

Verduurzaming begint met een goed plan. Arie van der Bijl, de drijvende kracht achter Energietechniek Barneveld, helpt jou of je bedrijf op een pragmatische wijze jouw installatie op de beste manier en kostenbewuste wijze te realiseren.

Bekijk de website

Compozer Gold

Laundry Dashboard

De website van Laundry Dashboard is gebouwd met Compozer Branded. Zij hebben de extra functionaliteit "luxe formulier" toegevoegd aan het pakket. Op deze manier kunnen zij meer informatie vragen van de klanten om een demo te kunnen bieden.

Bekijk de website
Laundy Dashboard Compozer website

Compozer Bronze

Wild Foundation

Deze website voor Wild Foundation is opgebouwd aan de hand van het Compozer Bronze pakket. Door gebruik te maken van de optionele betaalmodule is het voor betrokken bezoekers mogelijk om een donatie achter te laten. Voor geïnteresseerden is het programma deze christelijke radiozender in de Randstad nu ook online te raadplegen.

Bekijk de website

Compozer Silver

Blush Creative

Marilène is een jonge en ambitieuze fotograaf. Omdat haar opdrachtgevers graag met eigen ogen willen zien wat er mogelijk is heeft Marilène een uitgebreide website ingericht. Bezoekers krijgen een duidelijk beeld van het productaanbod.

Bekijk de website
Blush website

Compozer Silver

Lunterse bosbad

In het Lunterse bos bevindt zich het mooiste bosbad van Midden Nederland. Dit prachtige zwembad heeft sinds kort ook de prachtige website die het verdient. De site geeft een compleet beeld van de verschillende baden en recreatiemogelijkheden. Uiteraard is er een duidelijk overzicht met prijzen en openingstijden.

Bekijk de website
Bosbad Lunteren website

Compozer Gold

Symbioo

Symbioo is een IT-organisatie die u helpt processen te optimaliseren en vervolgens de ondersteunende applicaties te ontwikkelen. Een bedrijf dat het voordeel van low-code platforms goed begrijpt. Compozer was een logische keuze. Snel van start met een mooi resultaat. Met vooral veel waardering voor de standaard methoden om lekker zelf aan de site door te bouwen.

Bekijk de website
Symbioo website

Compozer Silver

Outlook Insight

Slim werken geeft rust. In enkele online trainingssessies brengt Ruben je een verbazend effectieve werkwijze bij. Deze filosofie sluit naadloos aan bij Compozer. Met een klein stukje maatwerk is het voor bezoekers mogelijk om direct te starten met hun cursus. De inschrijving en betaling verlopen automatisch. Een Outlook workflow verzorgt de planning.

Bekijk de website
Outlook insight website

Compozer Silver

Eben Haëzerschool

De Eben-Haëzerschool is een reformatorische basisschool in Rhenen. Dagelijks krijgen hier meer dan 350 kinderen les. De nieuwe website voorziet in de informatiebehoefte van jonge ouders die zich oriënteren op een school voor hun jonge kind.

Bekijk de website
Eben Haezerschool Rhenen website

Compozer Gold

SKDD

Kinderopvang SKDD biedt kinderopvang in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg. Ouders van toekomstige bezoekers vinden eenvoudig de weg naar de 23 vestigingen. Verder is er uitgebreide informatie over activiteiten, tarieven en is er een uitgebreide FAQ sectie.

Bekijk de website
SKDD kinderopvang website

Compozer geeft ons de mogelijkheden die we met een veel duurdere website niet eens hadden.

Delia van den Brandhof - Pannenkoekenhuis Schaffelaar